top of page
Wanneperveen 12.jpg

Overnachten

Wanneperveen heeft tal van mogelijkheden om te overnachten. In een huisje of op de camping, het kan allemaal! Hieronder vind je een overzicht van alle voorzieningen waar je kan overnachten. Klik op de naam van de voorziening om door te gaan naar hun website. 

De minicamping is naast de boerderij gelegen, heeft ruime plaatsen en is voorzien van een goede en mooie grasmat. Of beleef een unieke ervaring in de Finse Kota. Kom overnachten in deze knusse blokhut, die zijn oorsprong kent in Finland.

Op het terrein treft men de keet, tenten en het botenhuis. Op het grasveld is veel ruimte voor spel en sport en is tevens een vuurplaats aanwezig om avonds een vuurtje te kunnen stoken.

Camping voor jong en oud met plaatsen voor stacaravans, chalets, toercaravans, campers en tenten. Ook ligplaatsen voor boten te huur.

Kleinschalig veld voor toercaravans, tenten en campers, direct bij speeltuin, picknicktafel

aanwezig. Weekendje weg of langere tijd vakantie? Huur een volledig ingerichte stacaravan.

Watersportbedrijf De Ronduite ligt direct aan het Beulakerwijde, centraal gelegen in

het prachtige merengebied van Noordwest Overijssel.

belterweide.jpg

Gelegen aan het Belterwiede is dit de ideale locatie voor een heerlijke dag op en aan het water óf een sportieve kano-/ zeilvakantie. 

Nijenhuis verhuurt electrosloepen, zeilboten, zeil- en electroboten, sub boards en kano’s. Alleen, met vrienden of met de hele familie zorgeloos een dag het water op, zij bieden mogelijkheden in alle prijsklassen.

Is gelegen in de kop  van Overijssel, een waterrijk gebied dat bekend staat om zijn uitgegraven meren,
plassen en prachtige natuur. In de directe omgeving van Camping de Groendam vindt u de Stille Belter, Belter- en Beulakerwijde,

Onze camping is gesitueerd midden in het merengebied van de Kop van Overijssel van waaruit u alle kanten op kunt.  Het gebied is uniek waar rust en ruimte nog vanzelfsprekend zijn.

De camping is prachtig gelegen tussen de Beulaker- en Belterwiede. Onze camping aan het water biedt volop mogelijkheden voor watersport plezier! Eveneens zijn de wateren erg geschikt om te vissen.

Bij Camping de Kettingbrug geniet u van alle faciliteiten die u van een camping mag verwachten. Deze luxe ziet u dan ook terug in sanitaire voorzieningen, maar ook rondom de camping zoals een leuke speeltuin voor jong en oud en een heerlijk strand waar u kunt genieten van de natuur.

​Belterwiede is een vakantiepark waar u niet veel faciliteiten nodig hebt. Mede dankzij de ontelbare activiteiten en voorzieningen in de omgeving is het bijna onmogelijk om u tijdens uw vakantie of weekendje weg te vervelen. 

Mist uw bedrijf in deze lijst? Neem contact met ons op.

Een benedenkamer met een eigen douche- en toiletvoorziening en een privé buitenverblijf en keuken. De B&B is gelegen aan de dorpsgracht richting Giethoorn. Er ligt gratis een 2-persoons kayak op u te wachten voor een mooie tocht door de grachten.

2021-08-10_04-56-34.jpg
bottom of page