top of page
gesneden rundvlees

Eten en drinken

Wanneperveen heeft een aantal culinaire hoogstandjes die zeker de moeite waard zijn om lekker een hapje te gaan eten en drinken! Klik op de naam van de voorziening om door te gaan naar hun website.

Elly’s Beach & Bistro is een combinatie van beachbar en restaurant, met een eigen strand en uitzicht op het merengebied rondom Wanneperveen.

Laat u verassen door de volle smaak van onze kruidige steak; vers gegrild runder-, varkens- lams- of kalfsvlees. Bereid volgens een uniek recept, geserveerd in de authentieke sfeer van 'n echt steakhouse.

Strandpaviljoen aan 't Wiede is een gezellig en sfeervol restaurant in Wanneperveen waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner.

U kunt bij ons ook heerlijk op het ruime terras dineren en genieten van de zon,

of binnen in ons gezellige gekoelde restaurant (mbv airco) !

De Zinnia is een bloem die veelzijdig en kleurrijk is. Dat is wat ik met mijn

cateringbedrijf ook ben. U kunt bij mij terecht voor hapjesschalen, een high tea,

een barbecue en buffetten. 

food.jpg

Sinds 2013 is Lantinga Slagerij & Vershuis aan de Woldstraat een feit en inmiddels is ook de winkel in Wanneperveen omgetoverd tot Lantinga Slagerij & Vershuisje. In beide winkels staat vlees centraal, maar kun je even makkelijk terecht voor groenten, kaas, wijn, brood, delicatessen en patisserie terecht.

De Wanne is een ontmoetingsplek voor de inwoners van Wanneperveen en omstreken.
Het is een plek voor zowel ontspanning als inspanning en de inwoners zijn trots op hun dorpshuis.
Naast een ontmoetingsplek is het dorpshuis ook geschikt voor feesten en partijen, voor cultuur, evenementen, vergaderingen en sportieve activiteiten.
Het dorpshuis beschikt over een sportzaal, feestzaal, (ruime) binnenplaats, vergaderruimte en een gezellig eetcafe met terras.

Mist uw bedrijf in deze lijst? Neem contact met ons op.

bottom of page